Το περιοδικό User κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 1990, από την εταιρία Δυναμικές Εκδόσεις. Αποτέλεσε το αντίπαλο δέος του Pixel, αν και ποτέ δεν μπόρεσε να το κοιτάξει “στα μάτια”. Ωστόσο αγαπήθηκε από μεγάλη μερίδα των gamers. Μέσα σε 93 τεύχη άλλαξε 14 φορές αρχισυντάκτη, 8 φορές σλόγκαν (πχ το σύγχρονο ενημερωμένο περιοδικό για computers) και 2 φορές εκδοτικό οίκο.

Σταθμοί στην ιστορία του το τεύχος 22 με την αλλαγή στο εξώφυλλο και την προσφορά δισκέτας 3,5″ (η οποία καταργήθηκε στο τεύχος 35 επειδή ήταν ο λόγος που κάποιες φορές καθυστερούσε η κυκλοφορία του περιοδικού αλλά και οι διαμαρτυρίες για χαλασμένες δισκέτες), το τεύχος 68 με αλλαγή πάλι του εξωφύλλου, της προσφοράς CDROM και της ανακοίνωσης κυκλοφορίας του Amiga Computing και του τεύχους 73 στο οποίο το περιοδικό ενοποιείται με το Multimedia User. Στο τεύχος 42 κάνει την εμφάνιση του και ο Παύλος “Shadowcaster” Δημόπουλος, τελευταίος αρχισυντάκτης του περιοδικού PCMaster.

Το τεύχος 83 κυκλοφορεί με μεγάλη μείωση στην τιμή του, από 1500 στις 1000 δραχμές. Το 90 καθυστερεί να κυκλοφορήσει και στο 91 το editorial γράφεται από τον Δρόσο Δ. Δρόσο, διευθυντή marketing και ένα από τα παλαιότερα στελέχη του περιοδικού, αντί του αρχισυντάκτη Γληγόρη Χρήστου. Και ενώ στο editorial του τεύχους 92 με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Κατσώτη ανακοινώνονται μεγάλες αλλαγές, το περιοδικό σταματά να εκδίδεται στο 93 χωρίς καμιά ανακοίνωση!!

Στη σελίδα του User εκτός από τα τεύχη του περιοδικού θα βρείτε και το βιβλίο Spell Book Τόμος Πρώτος